Bestel nu een heerlijk diner !

Reserveer nu, doe eerst de Covid test!

Doe voor dat je reserveert de onderstaande test. Had je een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur ?

Hoesten
Neusverkoudheid
Koorts vanaf 38 graden
Benauwdheidsklachten

Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en / of benauwdheidsklachten?

Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab) ?

Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld ?

Heb je een huisgenoot / gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem / haar gehad terwijl hij / zij nog klachten had ?

Indien een van de vragen met ja beantwoord wordt, maak dan geen afspraak of annuleer de afspraak

JE HOEFT EEN BEZOEK AAN ONS TERRAS NIET TE RESERVEREN

Kom je verbazen

Wij houden ervan, dat onze gasten zich verbazen! Al bij het binnentreden van ons karakteristieke pand, wordt de bezoeker omgeven door verrassende, warme kleuren. Een diversiteit aan structuren sieren de wanden van onze mooie zaak en maken, dat je graag de tijd gaat nemen om de sfeer te proeven … én uiteraard onze smaakvolle gerechten of een heerlijk drankje!

Bistro Pub De Patron Twello
Bistro Pub De Patron Twello

Belevenis voor iedereen

Een avondje uit beleven door uitgebreid te dineren met familie of vrienden, even bij ons aanwaaien voor een kop vers gemalen koffie en huisgemaakte taart, afspreken met je collega voor een overheerlijke lunch of gezellig aanschuiven aan onze bar en de sfeer proeven van onze pub. Wij willen een belevenis zijn voor iedereen! 

Rijke historie

Het gebouw van onze bistro-pub heeft een rijk verleden en was ooit een patronaat; een instituut voor vorming en scholing van rooms-katholieke jeugd in de 19e en 20e eeuw. Toen wij in 2018 begonnen met onze plannen, wilden we onze toekomst delen met een knipoog naar dat verleden.

Bistro Pub De Patron Twello
Mark Bistro Pub De Patron Twello

De Patron

Het was eigenaar Mark Daley, de baas van de zaak, die de naam De Patron bedacht. Iedereen was verbaasd over deze briljante ingeving! We hebben het verleden en heden samengevoegd in een koperen steelpan, verwarmd en flink geroerd. Het resultaat? Kom het zelf ervaren, beleven en proeven en wij weten zéker dat ook u straks zegt; De Patron, Verbaaszend lekker!