Mark

Eigenaar en chef-kok van De Patron en  eindverantwoordelijk voor de vele unieke gerechten. “Bistro-pub De Patron is een extra kloppend hart voor het dorp Twello, waarbij we ons tevens richten op de gehele regio. De Patron is een plek waar iedereen terecht kan voor vele vormen van vermaak. Lunch, diner, een feest, je zakelijke afspraken of gewoon even een borrel aan de bar met je vrienden of collega’s. Ik ben bijzonder trots op dit mooie bedrijf en hoop mijn gasten die unieke beleving mee te geven, want het is bij ons vooral Verbaaszend Lekker!”

Marjan

“Gastvrijheid kan je niet echt aanleren, maar stroomt door je aderen” en daarmee bevestigt de bedrijfsleider nog eens, wat altijd al wordt geroepen. Werken in de horeca moet je liggen, het is niet alleen je beroep maar juist ook het persoonlijke gevoel van gastvrijheid dat je werk succesvol maakt. “Hospitality is de overtreffende trap en je moet altijd streven naar beter. Goed, beter, best, kijken door de ogen van de gast en kritisch zijn op de producten welke we serveren. Daarbij een samenwerking tussen medewerkers De Patron, één visie en missie, één team.”

Tonny

“De Patron moet als een warme deken om je heen voelen” aldus Tonny. Wij geloven, dat onze assistent bedrijfsleidster zélf een hele warme deken is voor de gasten! Haar missie? De bezoekers van De Patron de tijd van hun leven bezorgen en ze het gevoel geven, dat ze de enigen zijn in de zaak, zó bijzonder!

Jimmy

Jimmy kan ’t wel shaken. Hij is The leading man behind the bar. Cocktails, mixjes, borrel of gewoon dat lekkere goudgele rakkertje van de tap. Z’n eigen favoriet? Whisky, Jameson op eikenhout, van een jaartje of 24 oud. Gek op biefstuk en eendenborst, maar het aller gekst op z’n dochtertje.

Siemen

Een bourgondische kok, gek van vlees, vis, stoofpotjes of ‘een plate met veel lekkere dingetjes erop’. Siemen kiest voor het laagdrempelig karakter van de zaak, waar gezelligheid en een ongedwongen sfeer belangrijke ingrediënten zijn voor dé beleving bij De Patron. Om na een dag hard werken boven het vuur, aan de bar te genieten van een speciaal biertje of dat bijzondere wijntje.

Laura

Een vrouw moet over de portemonnee gaan en daarvoor hebben we Laura! Onze eigen minister van financiën, houdster van de boeken, zodat De Patron zich onbezorgd bezig kan houden met het verwennen van de gasten. En…? Ze houdt héél erg van eten, vooral van het iets nieuws uitproberen. Dat treft, want álles is nieuw bij De Patron!